Om mig

Jag arbetar som organisationskonsult, utbildare och föreläsare och jag brinner för att bidra till att skapa en god arbetsmiljö.
 
Min utgångspunkt är att möta individen, gruppen eller organisationen just där de är och utgår ifrån verksamhetens förutsättningar och behov. Jag skräddarsyr alla uppdrag och handleder er under hela processen.

Jag vill inspirera, motivera och engagera organisationer att skapa arbetsplatser där alla medarbetare känner sig trygga och mår bra.

Det är min fulla övertygelse att allt hänger ihop – om människor mår bra på jobbet samarbetar de väl och verksamheten blir lönsam!
 

"Jag vill vara med och skapa framtidens arbetsplatser. Vill du?"

Utbildning och yrkeserfarenhet:

Personalvetare, Karlstads Universitet 2004-2008 med fördjupning i inom personalekonomi, organisationsteori, kompetensutveckling, arbetsrätt och företagsekonomi.

Konfliktlösning, (individ, grupp, organisation) Göteborgs universitet 2009-2010.

Jag har arbetat inom både offentlig och privat sektor, inom större och mindre organisationer och som såväl medarbetare som chef. 2010 startade jag min verksamhet; en konsulttjänst med viljan att förändra, förbättra och öka kunskapen i konflikthantering och konfliktförebyggande arbete inom organisationer. Ulrika Melin kommunikation & utveckling är idag inriktad på organisatorisk och social arbetsmiljö, där det konfliktförebyggade arbetet är en del och jag har samma starka vilja att inspirera, motivera och engagera organisationer att skapa välmående och lönsamma organisationer.