Handledning och coachning

Är du chef eller arbetsledare och vill utvecklas i din roll? 


Behöver du som ledare någon att samtala med kring svåra  situationer som uppstått i personalgruppen, ledningsgruppen eller i övriga organisationen?

Är du ny som chef och vill känna dig tryggare som ledare?     

  

Oavsett anledning så är det alltid givande att samtala med någon utomstående. Jag erbjuder handledning- och coachingsamtal i paket om minst 3 samtal. Där kan jag hjälpa dig att: 

  • reflektera kring ditt ledarskap och finna utvecklingsmöjligheter
  • sortera tankar och känslor
  • nyansera och bidra med fler perspektiv
  • analysera och kartlägga behov hos dig, gruppen och organisationen
  • bidra med kunskap kring ledarskap, medarbetarskap, arbetsmiljö, kommunikation och konflikthantering
  • ge konkreta råd och stöd i hur du kan ageraJag tar gärna fram ett förslag som passar just dig och vad du har behov av. Samtalen kan ske vid fysiska möten och även över telefon.


Välkommen att kontakta mig för mer information och offert! 


 

"Because questions are more important than answers"
 

"Jag har lång erfarenhet av att arbeta som chef och anser mig ha hög social kompetens, men när jag själv hamnade i en konflikt var jag helt oförmögen att se verkligheten i rätt perspektiv. Ulrika utgjorde ett stort stöd för mig.

Jag kunde berätta om min situation och vi tog tillsammans fram en handlingsplan för hur jag skulle hantera konflikten. Vi hade tät kontakt över telefon och det var otroligt värdefullt att få konkreta råd. Att få hjälp av någon utifrån var helt avgörande för att jag skulle kunna se och agera klart i denna situation. Jag kan varmt rekommendera Ulrika."

"Jag var i behov av coachning då jag tycker att jag rent karriärmässigt stod still och stampade. Ulrika var mycket bra på att möta upp mina något svagt formulerade önskemål och styra upp det till riktigt bra och intressanta samtal. De goda samtalen ledde både till förbättringar såväl i arbetslivet som i privatlivet."