Öppen föreläsning 18 januari

Den 4 maj 2015 höll jag en fullsatt föreläsning och efter att jag fick så fin återkoppling, så väljer jag nu att återigen bjuda in till en Öppen föreläsning i Alingsås. Denna gång kommer jag prata om grupp-utveckling och vad det är som gör att vissa grupper arbetar smidigt och lätt, medan andra inte riktigt får det att stämma.


Jag kommer även visa på vad man som organisation och arbetsgivare kan göra för att skapa goda förutsättningar för samarbete och vi kommer också kika på hur ledarskapet bör anpassas utefter var gruppen befinner sig. Självklart kan man även som gruppmedlem göra mycket för att underlätta samarbetet i gruppen och jag kommer ge er kunskap och verktyg för att ni ska kunna utveckla just denna förmåga.

 
PRAKTISK INFORMATION

När: 18 januari 2016    Kl.18.00 – 20.30. Jag bjuder på kvällsfika.

Var: First Hotell Grand Alingsås, Bankgatan 1, andra våningen

Anmälan och pris: Föreläsningen är gratis och anmälan sker till ulrika@ulrikamelin.com  Om du anmält dig och ej kommer debiteras du 395 kr inklusive moms.

Övriga frågor: Har ni några frågor eller inte kan detta datum, så hör gärna av er så kan jag se om jag kan lösa det på något vis.


Varmt välkomna!
Ulrika Melin

Foto: Patrik Skoglöw

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln