En fantastisk sommar!

Jag vill passa på att önska er alla en fantastisk sommar! Jag sitter och summerar och reflekterar över denna vår och blir så glad när jag tänker på alla härliga människor, grupper och organisationer jag fått möta.

Jag har träffat både nya kunder och återkommande kunder. Och de kommer från stora och mindre organisationer från både offentlig och privat sektor. Variationen på branscher och dess utmaningar ställer min kompetens på sin spets, vilket jag älskar.

Jag har under våren fått förtroendet att göra uppdrag inom följande områden:
 • Ledarskap
 • Kommunikation
 • Bemötande
 • Grupputveckling
 • Medarbetarskap
 • Kompetensutveckling
 • Konflikthantering
 • Feedback och Uppföljning

Jag ser med stor tillförsikt fram emot hösten. Jag har många uppdrag inbokade och jag ser med glädje fram emot vad framtid har att ge mig.

Jag vill även passa på att tacka för all den fina respons jag får. Era ord om hur ni upplever att jag bidragit i er utveckling gör mig rörd. Att få finnas för andra människor, grupper och organisationer och bidra till deras utveckling är min drivkraft.

Jag önskar er alla en fantastisk sommar och så hoppas jag vi ses i höst!

Varma hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

 • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

 • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

 • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

 • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln