Föreläsning hos Volvo

Igår gjorde jag vårens sista föreläsning. Temat var ”Du kan mer än du tror” och jag pratade om vuxnas lärande, kompetens och kompetensutveckling. Målgruppen var ett nätverk för kvinnor inom Volvo och syftet med föreläsningen var att stärka dessa kvinnor i deras yrkesroll och att de med hjälp av kunskap, verktyg och stärkt självförtroende ska våga anta större utmaningar i sitt arbetsliv.

Jag fick så oroligt fin respons och de frågade direkt efteråt när jag kunde komma tillbaka. Jag ser det som ett gott betyg.

Min största drivkraft är att få bidra till andra människor med min kunskap, mina verktyg och min energi och när jag får det så svävar jag på moln. Tack alla ni 42 personer som satt i salen och ni 88 personer som "var med" genom vidoelänk.

Denna vår har varit helt underbar och jag har fått möjligheten att träffa fantastiska människor. Jag ser med glädje och förväntan fram emot höstens uppdrag. 

Varma hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln