Härlig start på veckan!

Jag bjöd i måndags kväll in till en Öppen föreläsning här i Alingsås. Det var fullt till sista platsen och det var idel leenden som mötte mig när jag stod där framme. Jag får ofta höra av mina åhörare och deltagare att jag ger så mycket energi och inspiration och i måndags var inget undantag. Men den stora skillnaden var att även JAG fick enormt mycket energi och inspiration av alla som kom.

Jag pratade om Konflikthantering och hur vi kan bli bra på att Förstå, Förebygga och Hantera konflikter. Under fikat pratades det högt och lågt och alla relaterade kunskapen till sina arbetsplatser, relationer och olika situationer.

Efter i måndags är jag övertygad om att det inte var sista gången som jag bjuder in till en Öppen föreläsning. Så ni som inte hade tid denna gång är varmt välkomna vid nästa tillfälle.

Igår (tisdag) träffade jag en ledningsgrupp där jag pratade om Kompetensutveckling, Uppföljning och Kommunikation. Vi samtalade om vad som skiljer vuxnas lärande från barns och hur det får konsekvenser kring hur vi ser på orden kompetens och kompetensutveckling. Vi talade även om hur vi kan bli änne bättre på både Uppföljning och Kommunikation. En klok och nyfiken grupp, som jag ser fram emot att träffa igen.

Hoppas er vecka startat lika fint och att vi ses snart igen!

Varma hälsningar

Ulrika

Fotograf Pernilla Palm från http://mintbyra.se/

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln