Öppen föreläsning 4 maj 2015

Jag får ofta frågan om jag ger öppna föreläsningar och jag är nu väldigt glad över att kunna bjuda in till en öppen föreläsning den 4 maj i Alingsås. Jag kommer berätta om mig och mitt företag, men även lite kort om de olika typer av uppdrag jag gör och vad min utgångspunkt och drivkraft är.

Jag kommer även ge ett utdrag ur mina olika föreläsningar och de ämnen jag pratar om och arbetar med. När kvällen är slut hoppas jag ni känner er inspirerade och lite klokare inom områdena grupputveckling, kommunikation och konflikthantering.

PRAKTISK INFORMATION

När: 4 maj 2015  Kl.18.00 – 20.30. Jag bjuder på kvällsfika.

Var: First Hotell Grand Alingsås, Bankgatan 1, andra våningen

Anmälan och pris: Föreläsningen är gratis och anmälan sker till ulrika@ulrikagustavsson.se Om du anmält dig och ej kommer debiteras du 395 kr inklusive moms.

Övriga frågor: Har ni några frågor eller inte kan detta datumet, så hör gärna av er så kan vi se om jag kan lösa det på något vis och samtidigt ser jag om det finns ett behov av en till föreläsning i höst.

Varmt välkomna!
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln