Boktips! "Introvert: den tysta revolutionen"

Har du någon gång stött på en person som du upplever är din raka motsats? Någon som gör val som du aldrig skulle göra eller uppfattar situationer helt olikt dig? Jag gjorde det när jag träffade min underbara sambo.

Han är en fantastisk människa som har öppnat en helt ny värld för mig och får mig att se på saker ur nya vinklar och ifrågasätter mina gamla sanningar. Det är inte alltid enkelt att mötas när man tycker och tänker så olika, men när jag började läsa boken "Introverta - den tysta revolutionen" var det som att alla bitar föll på plats.

Jag fick en inblick hur det är att vara introvert och jag fick med en gång stor förståelse för de behov som är viktiga för dessa personer och när jag förstod mer, så var det också betydligt lättare att respektera och vara lyhörd.  

Jag rekommenderar varmt Linus Jonkmans bok. Den är lättläst, konkret, vetenskaplig och otroligt rolig. Du som läsare kommer få en helt ny förståelse för personer i din omgivning och för dig själv, samtidigt som du får konkreta tips på hur du kan förhålla dig till introverta. 
 
Avslutningsvis vill jag inflika att vi människor självklart är otroligt mycket mer än bara introverta, ambiverta eller extroverta. Och Linus Jonkman skriver:

"Jag tror inte att vi ska vara så rädda för att se mönster så länge vi är öppna för att ompröva dem. Att förstå varandra ökar toleransen mellan människor som är olika. Som Abraham Lincoln sa: Jag gillar inte den där mannan. Jag måste lära känna honom bättre."

Boken finns i pocket och blir din för endast 50 kr. Trevlig läsning!

 

Varma hälsningar
Ulrika

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln