Öppen utbildning i Konflikthantering
 

I vår håller jag en öppen utbildning tillsammans med Alpha Competence www.alphacompetence.se här i Alingsås. Utbildningen vänder sig till chefer, arbetsledare eller andra befattningar som har ansvar för att hantera konflikter.

Utbildningen sker vid två tillfällen den 14 april och 5 maj och innehåller både teoretiska och praktiska moment och som ger utrymme för egen reflektion och arbete samt även samtal och utbyte med de andra deltagarna.

Utbildningen innehåller följande 3 delar:

·         Hur upplever och agerar jag i konfliktsituationer?

·         Hur hanterar jag andras konflikter?

·         Hur kan vi som organisation bli bra på att förebygga och hantera konflikter?

För mer information, kursupplägg och pris – maila mig på ulrika@ulrikagustavsson.se

Varma hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna: