Öppen utbildning i Konflikthantering
 

I vår håller jag en öppen utbildning tillsammans med Alpha Competence www.alphacompetence.se här i Alingsås. Utbildningen vänder sig till chefer, arbetsledare eller andra befattningar som har ansvar för att hantera konflikter.

Utbildningen sker vid två tillfällen den 14 april och 5 maj och innehåller både teoretiska och praktiska moment och som ger utrymme för egen reflektion och arbete samt även samtal och utbyte med de andra deltagarna.

Utbildningen innehåller följande 3 delar:

·         Hur upplever och agerar jag i konfliktsituationer?

·         Hur hanterar jag andras konflikter?

·         Hur kan vi som organisation bli bra på att förebygga och hantera konflikter?

För mer information, kursupplägg och pris – maila mig på ulrika@ulrikagustavsson.se

Varma hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln