Nystart!

Välkommen till min nya hemsida. Jag hoppas att du ska finna det du söker och om det finns något du undrar över så tveka inte på att höra av dig.

2013 var året då företaget och jag blommade ut. Jag reste land och rike runt och föreläste och utbildade. Min dotter Nora föddes i juni 2013  och hon blev direkt en del av företaget. Hon följde med på möten och uppdrag och mina kunder och partners frågade alltid efter henne de få gånger hon inte var med.

Därför var 2014 ett välkommet mellanår för mig. Jag genomförde uppdrag och jobbade på, men i övrigt skalade jag av och gav mig tid att landa. Jag satt i många och långa samtal med mig själv och ställde mig frågor som: Vad är det jag jobbar med? För vem gör jag det? Vad gör jag riktigt bra? Vad behöver jag utveckla? Och vad kan jag ta hjälp av andra med att göra?

Den utveckling och process jag gick igenom under 2014 är precis det som jag hjälper många företag och organisationer med. Vi börjar oftast med att finna ett Nuläge. Hur kommunicerar och samarbetar vi idag? Vilka förutsättningar för samarbete finns i vår organisation? Vilka hinder finns?

Sedan tar vi fram en Målbild. Hur vill vi att det ser ut när vi samarbetar riktigt bra? Och sedan behövs en Strategi och Handlingsplan. Vad behöver vi göra för att nå vår Målbild? När och hur gör vi det?

Resultatet av att jag stannade upp och reklekterade under 2014 mynnade ut i Ulrika Gustavsson - Kommunikation och Utveckling. Under fliken Nyheter kommer jag löpande att visa på fler resultat som min process och utveckling har lett fram till.

Varma hälsningar
Ulrika
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • madelen bark » Nyheter:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla sig till föreläsningen. mvh madelen”

  • Anna » Nyheter:  ”Intressant för min yrkesroll och ser fram emot föreläsningen. ”

  • Jessica Järrebring » Nyheter:  ”Mycket intressant! Jag kommer gärna. Vänligen Jessica Järrebring ”

  • Maria Ljunghög » Nyheter:  ”Mycket intressant ämne du föreläser om. Jag kommer gärna. Intressant i min yrkes..”

  • Lisa bogeskär » Öppen föreläsning 18 januari:  ”Kommer gärna!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln